Podelimo radost zajedno

Od gomile mejlova koji su me sačekali po dolasku iz škole, jedan zavređuje posebnu pažnju. Zbog toga ću deo njegove sadržine s velikim zadovoljstvom podeliti sa svima vama.
Ono što je možda najzanimljivije u ovoj priči je to što ovaj materijal, koji je procenjen od stručne komisije kao primer dobre prakse, nije zavređivao da bude prikazan na školskoj priredbi škole u kojoj radim. Mislim da bi svaki moj dalji komentar bio suvišan.

Poštovani/poštovana kolega/koleginice,

surs    Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je vaš rad odabran za prezentovanje na XXVII Saboru učitelja Srbije i Smotri stvaralaštva učitelja u obrazovno – vaspitnom procesu koji će se održati 15. i 16. juna 2013.godine u Beogradu.

    Spisak odabranih radova pogledajte na sajtu Saveza www.surs.org.rs

    Zahvaljujemo Vam se za učešće na konkursu Saveza učitelja Srbije i čestitamo na uspehu.

Srdačan pozdrav,
Tim za organizaciju Sabora/Smotre

Ovaj unos je objavljen pod Primeri iz prakse. Zabeležite stalnu vezu.

2 reagovanja na Podelimo radost zajedno

  1. Najpre čestitke za uspeh sa malim zakašnjenjem! Na žalost, nije ni prvi ni poslednji put da se prave vrednosti osporavaju. Niko nije bio prorok u svom selu. Srećom, danas se može putovati munjevitom brzinom od jednog do drugog sela, gde svakako ima preživelih što misle svojom glavom , gledaju svojim očima i umeju da prepoznaju prave vrednosti.
    Veliki pozdrav koleginice!

Ostavite odgovor